Win een Edifier hoofdtelefoon

Win een Edifier hoofdtelefoon!

Met de Edifier W800BT maak je van iedere dag een muzikaal feestje! En wij mogen er één weggeven t.w.v. €69,95! 

De Edifier draadloze hoofdtelefoon is licht van gewicht, waardoor je de hele dag comfortabel naar je favoriete muziek luistert met perfect gedetailleerd en vol geluid. Wanneer je je even af wilt sluiten van de wereld en op wilt gaan in de muziek bieden de dichte oorschelpen uitkomst. Deze reduceren namelijk het omgevingsgeluid, zodat je jouw muziek nog beter hoort! 

Je hebt tot maar liefst 35 uur draadloze afspeeltijd en met de on-ear bediening kun je snel het volume aanpassen om de muziek nog meer tot leven te laten komen. Je pauzeert en start ook weer heel gemakkelijk met één druk op de knop. Ben je zo’n muziekliefhebber dat de batterij toch leeg is? Met gebruik van de 3.5mm audiokabel aansluiting verander je de W800BT snel in een bedrade hoofdtelefoon. Vervolgens laad je de hoofdtelefoon in circa 3 uur weer op via de meegeleverde USB kabel.

Klinkt dat als muziek in je oren? Schrijf je dan snel hier in om kans te maken op de Edifier W800BT Bluetooth hoofdtelefoon. Meedoen kan t/m 29 april 2018.