Win een Bosch Silentmixx blender!

Win een Bosch Silentmixx blender!

Ben of ken jij een moeder die deze Bosch SilentMixx blender t.w.v. € 89,95 goed kan gebruiken? Doe dan snel mee met deze leuke Moederdagactie!

Of je nu wilt hakken, kneden, mixen of mengen: het kan allemaal met de Bosch MMB43G2B SilentMixx blender. Van verse smoothies tot een overheerlijke pastasaus! Je kunt nu gemakkelijk al je favoriete ingrediënten mixen, want door het Easy KlickKnife mes wordt alles fijngemalen. De messen zijn zelfs scherp genoeg om ijs te crushen voor bijvoorbeeld in een lekkere ijskoffie. En dat ook nog eens super stil! Zo maak je ’s ochtends niemand meer wakker tijdens de bereiding van je gezonde smoothie. Deze blender is namelijk voorzien van een innovatief geluidsreductiesysteem en is daardoor stiller dan elke andere blender in zijn klasse. En dankzij de dikwandige 2,3 liter Thermosafe glazen kan, mix je ook eenvoudig je soep zonder je handen te branden aan de kan!

Welke moeder is wel toe aan een gezonde smoothie in de ochtend of een lekkere ijskoffie in de zomer? 😉 Schrijf je snel hier in om kans te maken, meedoen kan t/m 30 april 2017.