Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje!

 

Cadeautips

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent cadeautjes! Kleine cadeautjes voor in de schoen of grote cadeaus voor pakjesavond. Speciaal voor Sinterklaas hebben onze Experts een aantal cadeautips geselecteerd, leuk om te geven en leuk om te krijgen. Laat u inspireren door onze cadeautips en verras uw familielid, vriend of vriendin met een handige gadget zoals een fitnesstracker of virtual reality bril. Of geeft u liever een hoofdtelefoon of speaker cadeau? Expert heeft het allemaal.

Exclusief bij Expert
Speciaal voor de feestdagen en exclusief bij Expert, maakt u nu kans op 1 van de VIP arrangementen voor de Musical Hans & Grietje! Koop een Princess actieproduct en registreer uw aankoop, dan maakt u automatisch kans! Klik hier voor meer informatie over deze actie en om u te registreren.

Funcooking
Bent u van plan tijdens de feestdagen gezellig te gaan dineren? Ook daar hebben wij aan gedacht. Zo hebben wij alvast een voorselectie voor u gemaakt van handige blenders, staafmixers en keukenmachines tot aan gezellige gourmetsets en fonduepannen! Klik hier om alle funcooking producten te bekijken!