samsung-kortingsactie

Samsung 2- daagse

Alléén bij Expert: tot 20% korting op Samsung producten
Op zaterdag 2 en zondag 3 januari 2016 geeft Expert tot 20% korting op heel veel Samsung producten tijdens de Samsung 2- daagse! Deze actie is alleen geldig op zaterdag 2 en zondag 3 januari 2016. De korting wordt in uw winkelmandje verrekend en de deelnemende producten zijn aangegeven met een actie label en actietekst. Bekijk hieronder de deelnemende categorieën en profiteer van deze spectaculaire aanbieding!

Samsung TV en Audio
Ontdek de televisies en audioapparatuur van Samsung en beleef de adembenemende beeldkwaliteit gecombineerd met superieur geluid. Tijdens de Samsung 2-daagse nu ook nog eens met 20% korting! Klik hier voor de deelnemende producten.

Samsung huishoudelijke apparaten
Besteed in het nieuwe jaar minder tijd aan uw huishouden dankzij de huishoudelijke apparatuur van Samsung. En u ontvangt tijdens de 2- daagse nu ook nog eens 20% korting! Dan is nog eens een goed begin. Klik hier voor de deelnemende producten.

Samsung tablets en smartphones
Ook in het nieuwe jaar wilt u uiteraard altijd goed bereikbaar zijn of nog beter kunnen multitasken. Kijk dan snel verder, want u ontvangt tijdens de spectaculaire Samsung 2- daagse 10% korting op Samsung tablets en smartphones. Klik hier voor de deelnemende producten.