Reparatie

Kies uw apparaat!

 

Tablet Smartphones Overige

Wanneer het u uitkomt

Kunt u uw telefoon eigenlijk niet missen en is het daarom van belang dat we daar snel aan werken? We zorgen ervoor dat u de telefoon zo kort mogelijk hoeft te missen. U kunt eventueel in overleg een leentelefoon van ons krijgen!

Gecertificeerd reparateur

Expert Doornenbal Nijverdal is aangesloten bij UNETO-VNI,de brancheorganisatie van elektrotechnische ondernemers in Nederland. De bedrijven die bij deze organisatie aangesloten zijn, bieden zekerheid aan de consument: een waarborg voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Wie met een erkende waarborginstallateur in zee gaat, kan rekenen op gegarandeerd veilige elektrotechnische installaties.

Binnen 30 minuten service

U kunt op afspraak langskomen voor het repareren van uw Smartphone of Tablet op een bepaalde tijd en dagdeel. Onze ervaren monteurs repareren uw gsm toestel binnen 30 minuten. U kunt in de tussentijd genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk even rondlopen in onze winkel.

Garantie op de reparatie

We verzorgen niet alleen een vlotte en vakkundige reparatie, we zorgen er daarnaast voor dat u kunt rekenen op een goede garantie. Dit betekent simpelweg; 3 maand garantie op uw gerepareerde tablet of smartphone.

Originele onderdelen

We maken tijdens de reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen, waarmee we ervoor zorgen dat deze weer werkt zoals u dat gewend bent.

6 dagen per week

We zijn 6 dagen per week beschikbaar voor uw reparatie, Wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op 0548-620000 of vul het contact formulier in via onze website.