inmeten of laten inbouwen?

Witgoed inmeten of laten inbouwen? Het kan bij Expert Doornenbal!

Met onze EIGEN technische dienst zijn wij vakkundig en snel bij u ter plaatse!

Nieuwe koelkasten, kookplaten en vaatwassers zijn tegenwoordig erg makkelijk in gebruik. Het inbouwen van je nieuwe apparaten is vaak echter een stuk meer werk. De machines zijn vaak best zwaar en moeten precies en keurig recht in jouw keuken passen.

Expert neemt alle inbouwzorgen voor je weg. Als je ervoor kiest om jouw nieuwe product door ons te laten inbouwen, komt onze bezorg- en installatiedienst op het moment dat het jou het beste uitkomt. We bouwen je oude apparaat uit, het nieuwe apparaat in, zetten eventueel het keukenpaneel over en gaan pas weg als alles werkt. Ook ruimen we alles netjes op en gaan we niet weg zonder jou deskundige informatie en een demonstratie te geven. En, als je het wil nemen wij het oude apparaat mee retour, zodat jij met een opgeruimd huis komt te zitten.

Kosten inbouwservice

Voor de Expert Inbouw Service rekenen we een vaste prijs per apparaat, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Inbouwservice voor Prijs per apparaat
Oven, combi-oven, magnetron, koffie volautomaat * €49,95 
Vaatwasser, koelkast, vriezer, kookplaat, afzuigkap, fornuis* €89,95

*Amerikaanse koelkasten, fornuizen breder dan 70cm en vrijstaande afzuigkappen uitgezonderd, vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor de inbouwdienst.

Inmeetservice

Als je een nieuwe inbouwvaatwasser, -koelkast of -oven wil kopen, wil je natuurlijk ook dat hij goed past. Als je een mooie vaatwasser hebt gekocht die volledig aan je eisen voldoet is het natuurlijk zeer frustrerend om erachter te komen dat de deur niet open kan zodra hij is geplaatst. Daarom meet Expert voor €49,95 alle inbouwapparatuur bij je in. En ga je na inmeting over op aankoop, dan krijg je de kosten van de inmeting als korting, waardoor deze effectief gratis is.