Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

12823243_908796809237579_1477319379565495298_o

Cogas wil graag glasvezel aanleggen in het buitengebied van Twente en een deel van Salland. Wellicht heeft u over deze bijzondere ambitie gelezen of gehoord. Expert Doornenbal steunt dit initiatief en helpt u graag verder!

Daar zijn wel aanmeldingen voor nodig!

50% van de huishoudens in het buitengebied moet zich aanmelden voordat de glasvezelkabel daadwerkelijk wordt gelegd. Wanneer u als internetgebruiker klaar wilt zijn voor de toekomst, raden wij aan om gebruik te maken van onze dienst om u als klant aan te melden bij een van de glasvezelaanbieders.

We weten dat het behoorlijk lastig kan zijn om de juiste aanbieder te kiezen… Caiway, Fiber, Solcon of een zakelijke provider? Er zijn veel verschillen! We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Win een Xbox One spelcomputer!

xboxSluit u de komende periode, tot en met maandag 25 april 2016, bij ons een glasvezelpakket af, dan maakt u automatisch kans op een Microsoft Xbox One spelcomputer! Daar hoeft u verder helemaal niets voor te doen!

De enige voorwaarde is dat er uiteindelijk 50% van de huishoudens zich hebben aangemeld.
Woont u niet in het buitengebied maar wilt u wel gebruik maken van een van de bovengenoemde providers, dan kunt u deze natuurlijk ook bij ons afsluiten en doet u ook mee met deze actie!