Na een heerlijke zomer gaan we weer fris van start!

Na een heerlijke zomer gaan we weer fris van start!

Het einde van de zomervakantie is in zicht en het is dus weer bijna tijd om naar school of aan het werk te gaan. Expert heeft daarom een aantal leuke aanbiedingen geselecteerd die je vast goed kunt gebruiken! Van laptops tot harde schijven en van compacte bluetooth speakers tot nieuwe kantoorartikelen. Kortom: bij Expert ben je verzekerd van de beste apparatuur voor een geslaagde start!

De aanbiedingen zijn geldig van maandag 13 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Selecteer hieronder student, ZZP’er of ouder en profiteer nu van onze tips voor een goed schooljaar, om het werk leuk te houden of voor een vlekkeloos draaiend huishouden!


De Expert Fris van Start TOTO!

Ben je een student en ga je bijna op kamers, ben je juist een ZZP’er en moet je weer aan de slag of ben je een ouder met kinderen die (weer) naar school gaan? Met de Expert Fris van Start TOTO maak je kans om jouw ideale product(en) te winnen, zodat je weer Fris van Start kan gaan! Het enige wat je hoeft te doen is het deelnameformulier in te vullen, jouw ideale pakket te kiezen en je maakt automatisch kans! Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Doe mee met de TOTO!

Wil je liever eerst wat informatie over de pakketten?
Bekijk alle pakketten waar je uit kan kiezen!

Bekijk hier onze Fris van start aanbiedingen!