All Risk

Expert All Risk garantie

All Risk 60 polis voor TV, witgoed en bruingoed All_Risk_60_polis

Het kan u zomaar gebeuren dat u per ongeluk een verkeerd schoonmaakmiddel op uw TV gebruikt en dat er daardoor lelijke vlekken op het mooie scherm verschijnen. Of stel dat u bij het verplaatsen van de TV deze per ongeluk omstoot? Ook in dit soort vervelende situaties hebben we als Expert de oplossing.

Uiteraard heeft elk apparaat een wettelijke en vrijwel ieder apparaat fabrieksgarantie. Maar deze garanties gelden alleen in het geval het defect/gebrek niet door uzelf veroorzaakt is. De All Risk 60 Polis biedt ook garantie bij de gevolgen van dagelijkse ongelukjes, zoals vallen, waterschade, vocht, brand, kortsluiting of overspanning. Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties. De verzekeraar vergoedt gedurende het derde jaar 80%, in het vierde jaar 70% en in het vijfde jaar 60% van de aanschafprijs van het product. Deze regeling is ook van toepassing als het apparaat bij een roof of diefstal met braak is gestolen (niet uit auto’s of andere voertuigen).

U kunt tot 30 dagen na aankoop nog gebruik maken van dit aanbod.

 

All Risk 36 polis voor uw PC, laptop of tablet All_Risk_36_polis

Het kan u zomaar gebeuren dat u per ongeluk uw volle kop koffie over de laptop laat leegstromen, of dat u onderweg uw tablet laat vallen. Ook in dit soort vervelende situaties hebben we als Expert de oplossing.

Uiteraard heeft elk apparaat een wettelijke en vrijwel ieder apparaat fabrieksgarantie. Maar deze garanties gelden alleen in het geval het defect/gebrek niet door uzelf veroorzaakt is. De All Risk 36 Polis biedt ook garantie bij de gevolgen van dagelijkse ongelukjes, zoals vallen, waterschade, vocht, brand, kortsluiting of overspanning. Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties. De verzekeraar vergoedt gedurende het derde jaar 70% van de aanschafprijs van het product. Deze regeling is ook van toepassing als het apparaat bij een roof of diefstal met braak gestolen is (niet uit auto’s of ander voertuigen).

U kunt tot 30 dagen na aankoop nog gebruik maken van dit aanbod.

 

Vraag naar de voorwaarden in de winkel.