AEG en Sony 3-daagse

Alléén bij Expert: 20% korting op heel veel AEG en Sony producten
Expert heeft aan het begin van het nieuwe jaar weer een spectaculaire actie! Zo profiteert u aankomend weekend 72 uur lang van 20% korting op heel veel AEG en Sony producten tijdens de AEG & Sony 3Daagse bij Expert. Deze actie is alleen geldig op vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari en zondag 24 januari 2016. De korting wordt in uw winkelmandje verrekend en de deelnemende producten zijn aangegeven met een actielabel en actietekst. Bekijk hieronder de deelnemende categorieën en profiteer van deze spectaculaire actie!

20% korting op Sony TV’s en speakers
Ontdek de TV’s en speakers van Sony en beleef de adembenemende beeldkwaliteit gecombineerd met superieur geluid. Tijdens de AEG & Sony 3Daagse bij Expert ontvangt u nu ook nog eens 20% korting op TV’s en speakers van Sony! Klik hier voor de geselecteerde producten.

20% korting op AEG huishoudelijke apparaten
In ieder huishouden is er wel ruimte voor een energiezuinig, stil en betrouwbaar apparaat van AEG. Profiteer nu van 20% korting op wasmachines, wasdrogers, (inbouw) vaatwassers, koel/ vriescombinatie’s, afzuigkappen, kookplaten, (combi) magnetrons en (inbouw) ovens! Klik hier voor een overzicht van de geselecteerde producten.

20% korting op AEG en Electrolux stofzuigers
Heeft u vloerbedekking, tapijt of veel kamers? De stofzuigers van AEG en Electrolux zijn uw ideale hulp in huis! Bij aankoop van een promotiemodel stofzuiger, steelstofzuiger of kruimelzuiger van AEG of Electrolux ontvangt u nu 20% korting bij Expert. Klik hier voor de geselecteerde producten.