Korting Festival 2020

2 WEKEN LANG ELKE DAG TOT 20% KORTING

Wil je geen aanbiedingen missen? Meld je aan voor de Korting Festival nieuwsbrief! 

Wat is het Korting Festival?

Volgende week is het zover: Het Korting Festival gaat van start bij Expert! Vanaf maandag 21 september profiteer je twee weken lang van de scherpste aanbiedingen op heel veel producten. Iedere dag staat in het teken van een andere categorie waarop je tot 20% korting ontvangt.

Dit is dus jouw kans om een nieuwe tv, soundbar, laptop, koelkast, wasmachine, droger, scheerapparaat, blender en nog veel meer te kopen!

Korting Festival in de winkel

Kom je langs in de winkel? Houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn. In verband met het coronavirus hebben we natuurlijk voor ieders veiligheid en gezondheid alle nodige maatregelen getroffen.

Online bestellen op expert.nl

Ook online profiteer je van de Korting Festival-deals. Je hoeft dus niet de deur uit om direct te profiteren van de korting tot 20% op heel veel producten. Het Korting Festival start vanaf maandag 21 september en alle deals zijn vanaf dan te vinden op deze pagina!

Bestel je een product met korting online en laat je deze bezorgen? Houd er dan rekening mee dat, vanwege de verwachte drukte, de levertijd kan uitlopen.