10% korting op alle laptops vanaf €699,-

10% korting op alle laptops vanaf €699,-

Ruim assortiment laptops in onze winkel!
De ontwikkelingen op het gebied van laptops gaan razendsnel. Iedere laptop heeft weer andere specificaties. En iedere laptop kan voor een ander doel worden gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld gaming laptops, maar ook laptops die extra handig zijn om mee te nemen doordat ze zo licht en compact zijn. Zo is er dus voor iedereen wel een laptop te vinden! Gaat u binnenkort een nieuwe laptop kopen en weet u niet waar u op moet letten? Expert Doornenbal Nijverdal helpt u graag bij het vinden van de juiste laptop, zodat u er één vindt die volledig aan uw wensen voldoet.

10% korting op laptops, alleen bij Expert!
Deze week heeft Expert een hele mooie actie voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe laptop. U krijgt namelijk bij aankoop van een laptop vanaf €699,- exclusief bij Expert 10% korting! Er doen verschillende merken mee aan deze actie: Acer, Lenovo, HP en Asus. U kunt de deelnemende laptops herkennen aan het actie icoon naast de prijs op de website. De 10% korting is al verrekend in de getoonde prijs. Daarnaast heeft Expert nog een interessante actie: u krijgt bij aankoop van één van de deelnemende laptops, Norton Security DeLuxe voor maar €25,- i.p.v. €49,95! Met Norton Security DeLuxe beveiligt u 1 apparaat tegen virussen, spyware, maleware en andere internetaanvallen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of in de winkel komen!

De actie loopt van zaterdag 18 februari t/m zondag 26 februari 2017. Wees er snel bij, want voor u het weet is de actie weer voorbij!

Klik hier voor alle deelnemende producten!